Home
contact |

En wie zwijgt, loopt de kans, dat hij het nooit te pakken krijgt!


Als kleine jongen met enorme behoeftes werd ik doodgegooid met de opmerking 'Kindjes die vragen worden overgeslagen!' En als je zo'n opmerking vaak genoeg hoort dan ga je het uiteindelijk ook nog geloven.

Ik denk dat dit 'foute' zinnetje veel ondernemers en verkoopmedewerkers belet om echt succesvol te zijn. De angst om te vragen zit er bij vrijwel iedereen in.

Vodo!


Maar niets is minder waar. Wij moeten juist vragen. Vragen om aandacht, vragen om referenties en vragen om ideŽen. En natuurlijk moeten wij 'Vragen Om De Opdracht' zoals Remi van der Kuip* mij ooit vertelde. Minstens drie keer, zo leer ik mijn zoontjes maar 'het mag ook vaker' vindt Cees Versteeg**.

Mag ik u helpen met vragen? Bel mij dan voor een goed gesprek, bij u aan tafel of tijdens een lekkere wandeling. U kunt mij bereiken via 026 44 30 117 of stel een vraag via dit formulier.

Voetnoten


*
Remi heb ik leren kennen als een enthousiaste verkoopbinnendienst medewerker bij Exact Software. Inmiddels heeft zijn enthousiasme hem doen uitgroeien tot een gepassioneerde salesmanager bij een handelsorganisatie in promotioneel textiel.

**
Cees Versteeg was mijn collega bij Danka Benelux. Samen verkochten wij kopieersystemen. Toen ik net van de uni af kwam schrok ik van de wijze waarop kopieermachines aan de man werden gebracht. Tijdens mijn studie aan de HEAO en de UVA heb ik geleerd dat bedenken en plannen belangrijk is. Bij Danka hebben ze mij laten zien dat uitvoeren voorwaardelijk is. 

Zoek
On stage
Bijzondere noten