Home
contact |

Content Management Software

Vorm, Inhoud en Techniek .. Website DNA

Vorm omvat aspecten waaronder vlakverdeling, kleurstelling, menunavigatie en fotografie. Het grafisch kader wordt voorzien van een tekstuele boodschap en vorm en inhoud draaien samen op een internetserver en worden middels content management software weggeschreven in een database.

Amadeos geeft invulling aan elk van deze drie componenten.

Generix Software

Voor organisaties waar informatievoorziening een belangrijke rol speelt is Generix Software ontwikkeld. Generix is modulair opgebouwd en maakt het mogelijk een informatieve, interactieve of transactieve internetsite in te richten en te onderhouden.

Generix draait via Internet Explorer en heeft de uitstraling van een Windows applicatie Hierbij is de primaire uitstraling van ‘Microsoft Verkenner’ en ‘Microsoft Word’ gebruikt. Hierdoor heeft Generix Software een lage acceptatiedrempel en is de applicatie zeer eenvoudig in gebruik. Generix is 100% op het web gebaseerd. Wanneer u kiest voor Generix heeft u dus altijd de laatste versie in gebruik. U krijgt nooit meer te maken met tijdrovende werkplekinstallaties. De hoofdmodule aan de basis van elke Generix implementatie is Generix Base.

Generix Base
Voor het opmaken en onderhouden van een website maakt u gebruik van Generix Base. Deze basismodule maakt het mogelijk om een onbeperkte menustructuur aan te maken. U onderhoudt de inhoud en de structuur middels de Generix Teksteditor. Het is mogelijk om met meerdere gebruikers vanaf elke werkplek met internettoegang tegelijkertijd te werken aan uw internetsite.

De Generix teksteditor heeft de uitstraling van Microsoft Word en benadert die functioneel. Het is mogelijk om teksten gedetailleerd op te maken, fotomateriaal toe te voegen en tabellen in te voegen. Ook kunt u zonder kennis van code zelfstandig formulieren opmaken en koppelen aan menu-items. Tevens kunt u onbeperkt verwijzingen leggen naar http- , e-mailadressen en interne pagina’s. Generix Base heeft een uitgebreide zoekoptie en een, automatisch gegenereerde, sitemap.

Modules
Generix CM Software omvat momenteel 14 modules. Afhankelijk van het functionele ontwerp van uw website worden bepaalde modules 'aan' gezet. Meer informatie over Generix Software vindt u hier.

Zoek
On stage
Bijzondere noten