Home
contact |

Generix Software

Websitebeheer, Relatiemanagement en Orderafhandeling; Alles via één webinterface met Generix Software!

Voor organisaties die waarde hechten aan uitstekende informatievoorziening en optimeaal contact met relaties is Generix Sofware ontwikkeld. Generix is modulair opgebouwd en maakt het mogelijk om informatieve, interactieve en transactieve internetsites te ontwikkelen.

Generix Software wordt benaderd middels een browser maar heeft de uitstraling van een Windows applicatie. Hierbij is de primaire interface van Microsoft Verkenner en Word gebruikt. Dit maakt Generix herkenbaar en eenvoudig in gebruik. Wanneer u werkt  met Generix Software heeft u dus altijd de laatste versie in gebruik, en lastige werkplekinstallaties behoren tot het verleden!

De 3 componenten!

Generix Software is onderverdeeld in 3 basiscomponenten:

software_arnhem_goedkoop_bullet Content Management Software  - lees meer
software_arnhem_goedkoop_bullet Customer Relationship Management Software - lees meer
software_arnhem_goedkoop_bullet Enterprise Resource Management Software - lees meer

Elke basiscomponent is naar wens functioneel uitbreidbaar met diverse modules. Meer informatie over Generix Sofware vindt u hier.

Is Generix eenvoudig in gebruik?

Ja, absoluut. Bel mij voor een vrijblijvende demonstratie toegespitst op uw specifieke bedrijfsomstandigheden. Dan kunt u zich zelf overtuigen van de kwaliteit en de eenvoud. U kunt mij bereiken via 026 44 30 117 ik sta u graag te woord.

Met vriendelijke groet,


Generix Software, werkt ..

Zoek
On stage

Bijzondere noten