Home
contact |

Business development


Op eigen titel ontwikkel ik producten en concepten. 3D Trading en 3D Direct staan centraal.

Jaren geleden raakte ik geïnspireerd door de mogelijkheden van 3D printing. In 2015 is de technologie zo goed ontwikkeld dat de 3D printer zijn plaats kan vinden in vrijwel elk gezin. 3D printen sluit conceptueel volledig aan op mijn levensvisie: 'creëer, ervaar en heb plezier'. In 2000 begon ik als webdeveloper en 15 jaar later maak ik de overstap naar 3D printen. Een logisch vervolg omdat de 2de en 3de industriële revolutie in elkaar overlopen én samengaan. Hoe gaaf is dat!

Woods Kinderkleding


woods_kinderkledingIk ondersteun Woods, een kinderkleding filiaalbedrijf met 5 winkels in het Oosten van Nederland, op het vlak van de marketing. Ik draag zorg voor de ontwikkeling van alle marketingmiddelen. Denk daarbij aan alle huisstijl producten, DM acties, e-mailnieuwsbrieven en webdevelopment.

 

The BobbleShop


Amadeos is exclusief distributeur van The BobbleShop in Nederland. Met ‘The BobbleShop’ maak je héél snel een 3D scan van jouw gezicht. Daarna stel je jouw eigen bobble samen en een enkele dagen later heb jij een uniek 3D figuurtje van jezelf in huis.

Een bobble is een klein en grappig beeldje met een, in verhouding tot het lichaam, erg groot hoofd :).  Het maken van een bobble is erg eenvoudig met The BobbleShop. Het hele proces, van 3D gezichtsscan tot bobble selectie, neemt gemiddeld 4 minuten in beslag.

logo the bobbleshop

Wanneer maak jij jouw eerste bobble?

3D SelfieShop


Amadeos is de bedenker van het 3D SelfieShop concept. Het is het plan om een netwerk van fotografen op te bouwen dat in staat is een full body 3D scan te maken van mens en dier. Binnen de formule wordt gewerkt met identieke fotogrametrische apparatuur, centrale 3D modelrealisatie en kleurbewerking zodat elk 3D figuur er even goed uit ziet. 3D SelfieShop draagt zorg voor:

  1. het leveren en onderhoud van de installatie;
  2. support op het gebruik van de installatie;
  3. nabewerking van de 3D data;
  4. realisatie van de 3D print;
  5. ontwikkeling van marketinginstrumenten;
  6. uitvoering van marketingactivteiten;
  7. training en coaching van de deelnemers.

3d_selfie_shop_logo_001

Bezoek de 3D Selfie Shop website via deze link.

Zoek
On stage
Bijzondere noten