Home
contact |

Heb jij al geschreven?


Iedereen heeft wel eens gesolliciteerd maar waarschijnlijk ligt die tijd voor jou ver achter je. Net afgestudeerd schrijf je
jouw curriculum en ga je op zoek naar een WERK-ge-ver. Je kocht het NRC of De Telegraaf en bladert snel door naar de vacatures achterin.

biertjeJe nam de pen in de hand en begon met het schrijven van een persoonlijke, maatwerk sollicitatiebrief. En daarna, wat deed je toen? Now we wait!  

Vele jaren later ..


Het is je gelukt. Je bent inmiddels manager of ondernemer en op zoek naar meer.  Dat is de reden dat je dit artikel nu leest.

Zoals je toen mooie brieven verstuurde aan mogelijke werkgevers zo moet je ook nu weer starten met schrijven van sollicitatiebrieven gericht aan de ideale opdrachtgever.

Jouw ideale opdrachtgever surft uren per dag en is online op zoek naar nieuwe leveranciers. Zorg dat hij jou dan vindt. Start daarom vandaag met het schrijven van artikelen waar hij op zit te wachten. 

Elk sollicitatie die je post, dus publiceert via jouw website, linkedin profiel of vakblog, staat zeer lang online. Van een goed artikel heb jaren lang voordeel. Dus pak die pen en start met solliciteren.

Wat maakt een goede brief?


Wil je weten waaraan een goede sollicatiebrief moet voldoen? Bel mij dan via 026 44 30 117
of stuur een e-mail. Heb je moeite met zelf solliciteren maar beschik je wel over een goed CV? Bel mij dan via 026 44 30 117. Ik ben meestal heel vriendelijk en schrijf uitstekende teksten :)

Dus, hey jong, sollicitere

Natuurlijk, met vriendelijke groet,

 

Remo Natali

 

Wist jij dat ..

.. Solliciteren is ontleend aan het Latijnse sollicitāre? Dit staat voor ‘doen schudden, prikkelen of bewegen tot ..’. Het is een samenstelling van sollus dat staat voor ‘het geheel’ en ciēre met de betekenis 'in beweging zetten, oproepen’. Kortom, het in beweging zetten van het geheel. Dat doe je met muziek geschreven door Amadeos!

Zoek
On stage
Bijzondere noten