Home
contact |

Wordpress Arnhem


wordpress_arnhem_website_template_001Wordpress is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

Alles wat je hier ziet, van documentatie tot de code, is gemaakt door en voor de WordPress gebruikers. WordPress is een Open Source project, dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Dit betekent ook dat iedereen vrij is om het te gebruiken, dus het maakt niet uit of je nu een persoonlijke site hebt of een site met commerciële doeleinden, WordPress is en blijft gratis.

Wordpress 


Wordpress is onstaan vanuit de wens tot het realiseren van een publicatie systeem dat gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL GNU licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam B2/Cafelog. Daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product.

2005 was voor Wordpress een spannend jaar. WordPress 1.5 zag het levenslicht en is meer dan 900.000 gedownload. Ook Wordpress.com werd gelanceerd om het gebruik van WordPress verder te bevorderen. Aan het eind van 2005 bracht WordPress versie 2.0 uit.

Wordpress specialist in Arnhem


In 2011 is Amadeos in Arnhem gestart met het bouwen van websites op basis Wordpress CMS Hosting. Wij hebben ervaring in het:

- technisch installeren van Wordpress;
- installeren van noodzakelijke en relevante Wordpress plugins;
- update beheer met full restore;
- omzetten van een grafisch ontwerp naar een template;
- inrichten & vullen met relevante inhoud;
- in huis training of op locatie;
- in huis ontwikkeling van eigen plug-ins.

Wij kiezen er altijd voor om zoveel mogelijk vanuit de WordPress core te werken. Dit houdt in dat wij een meester zijn in het gebruik van de basis code zodat wij minimaal gebruik maken van externe plug-ins. Dit heeft als een hoge stabiliteit tot voordeel en update gemak. Voor een aantal kern functies die niet in de WordPress core zijn opgenomen maken wij gebruik van zeer gerenommeerde plug-ins. Denk daarbij aan een plugin voor de beveiliging van de installatie en een plugin voor SEO.

Inmiddels zijn meer dan 60 Wordpress installaties operationeel. Met recht een specialist en ze noemen ons ook wel eens 'Mister Wordpress'. Wanneer mogen wij voor u aan de slag?

software_ontwikkeling_arnhem_contact
Zoek
On stage
Bijzondere noten