Home
contact |

Betaal met Goud, bij Ton van den Hout


Bij Edelsmid Ton van den Hout is de kunst van het edelsmeden al 45 jaar vanzelfsprekend, evenals een deskundig advies en de eigen inbreng van de klant. Elk sieraad is uniek ontworpen en heeft z'n eigen identiteit.

In eigen atelier


Alle sieraden worden met de grootste zorg en vakmanschap in eigen atelier gecreŽerd door een team van hoog gekwalificeerde edelsmeden; professionals, die ambachtelijk vakmanschap combineren met artistieke creativiteit. Ook kunt u in overleg met ons een sieraad ontwerpen en bestaat de mogelijkheid om bestaande sieraden een ambachtelijke tint te geven. Het verwerken van diamant of andere schitterende edelstenen behoort tot de mogelijkheden. Van een prachtig horloge met handgesmede band tot een ambtsketen: u hoeft uw wensen maar kenbaar te maken en wij gaan voor u aan de slag. De klant is koning en maatwerk is de standaard.

Vanzelfsprekend zijn alle sieraden voorzien van het Rijkskeurmerk goud of zilver en van het Meesterteken van Edelsmid Ton van den Hout. Edelsmid Ton van den Hout is lid van de Vereniging Goud- en Zilversmeden.

Nieuwe website


Per 1 april presenteert Ton van den Hout zich met een nieuwe website waarin de huisstijlkleuren zijn verwerkt, menunavigatie verplaatst is naar de logische positie (conventies) en informatie beter wordt weergegeven middels nieuwsrubrieken en fotoalbums (usability). Daarnaast is een Social Media component opgenomen.

Bezoek de website van Ton van den Hout
Zoek
On stage
Bijzondere noten