Home
contact |

Budgetsteen

Een steen voor elk budget!

Enige maanden geleden kreeg ik van een relatie het verzoek contact op te nemen met Paul Neessen van de 'Heldense Steenfabriek'. Uit een eerste kennismakingsgesprek bleek dat Paul zijn product via internet wilde gaan aanbieden. Tot op heden deed hij dat met name via marktplaats.nl

In overleg met Paul hebben we gekozen voor een domeinnaam die eenvoudig is te onthouden. Uit ervaring blijkt namelijk dat Google in de regel goed is voor 20% voor het verkeer naar een website. 80% komt tot stand via een directe invoer van 'het adres' in de adresbalk. Dan is een eenvoudige domeinnaam noodzakelijk. 

Een eenvoudige payoff .. maar niet minder goed :)

De payoff is door Amadeos bedacht en geeft duidelijk weer wat de propositie is van budgetsteen.nl. Hoewel zuiver taaltechnisch de term 'budget' natuurlijk niets zegt over de werkelijke prijs maar meer over de mate waarin de uitgaven passen binnen budget. 

Voor Paul is een site ontworpen waar het mogelijk is om sfeer over te brengen. De relatief grote foto aan de rechterkant is 100% variabel en te relateren aan het item. Dit is iets wat de huidige online aanbieders van stenen nog niet doen.

Paul kan volledig zelfstandig zijn assortiment beheren. De betalingsafhandeling is geheel automatisch waarbij de klant de keuze heeft uit Ideal of Vooruit. Ideal is 100% geintegreerd hetgeen de professionaliteit van Budgetsteen.nl verder onderstreept.

Bent u op zoek naar bestrating? Surf dan naar budgetsteen.nl
 

 
Zoek
On stage
Bijzondere noten